fredag 19 april 2013

Same old, same old.

Just nu ligger jag i sängen och är skittrött (haha vad många t det blev i det ordet ;)). Har just kommit från duschen efter kvällens träningspass vilket var det 4e passer på vår 4e vecka.

Den här veckan har jag känt att det inte varit kul med träningen och jag har svårt att hitta någon riktig motivation att träna förutom att få det överstökat, och det känns inte bra! Jag har varit arg/irriterad i kroppen och bara allmänt less och trött men jag vet inte riktigt varför (men innerst inne gör jag nog det).
Jag älskar att träna och vill hitta motivation igen till att genomföra dessa 6 veckor nu när vi snart ska till att börja på den 5e veckan. Men det är ju inge kul att träna när man helt plötsligt tycker det är tråkigt och bara jobbigt (mentalt och psykiskt sett).
Dagens pass gick iallafall relativt bra utan att jag suckade allt för mycket, men gårdagens och föregående dag gick det inte alls någe vidare!

Ååååh suck! Låt mig slippa sova så oroligt om nätterna framöver så jag blir pigg och glad och orkar göra allt utan att bli less och irriterad på minsta lilla!

Nej, nu ska jag försöka sova, kl 22 på en fredag kväll ;)
Godnatt!

2 kommentarer:

  1. Kram och älskar dig gumman! <3
    Det blir en vändning då du minst anar det.

    SvaraRadera